امروزه سیستمهای کنفرانسی در سالنهای اجتماعات, آمفی تئاترها, سالنهای کنفرانس و سالن همایش کاربرد بسیاری پیداکرده است. ازآنجاکه در این مکانها بیشتر مدیران, کارمندان و خبرنگاران حضور دارند پس لازم است که تمام جوانب در نظر گرفته شود و سیستمهای کنفرانسی تهیه و نصب شود. سیستمهای کنفرانسی قابلیتهای زیادی دارد که به آنها اشاره میکنیم.
سیستم های کنفرانس کجا مورد استفاده است؟
از سیستمهای کنفرانسی در این موارد استفاده میشود:
- سالن های کنفرانس
- سالن های همایش
- اتاق جلسات
- مراکز مطبوعاتی
- کلاسهای درس
- در هرجایی که لازم باشد شرکت کنندگان گفتگو کنند.
هم اکنون سیستم های کنفرانس در سازمان های دولتی و غیر دولتی، دفاتر تجاری، هتل ها، بانک ها، موسسات آموزشی و پزشکی نصب میشوند.
قابلیت های سیستم کنفرانسی
- قرار دادن میکروفون کنفرانسی برای هر نفر در دو نوع کاربر و رئیس (در ادامه این دو نوع را توضیح میدهیم) برای امکان سخنرانی همزمان چند نفر
- امکان قرار دادن دستگاه ترجمه همزمان در زمان حضور مدیران و مهمانان خارجی
- تعبیه دوربین در سالن با امکان حرکت و زوم دوربین روی سخنران به این صورت که هر کاربر دکمه میکروفون را برای شروع صحبت لمس کند دوربین بهصورت خودکار به آن سمت میچرخد.
- پخش یکنواخت صدا در تمام سالن
- امکان رأی گیری در جلسات
- امکان ضبط و ذخیره صدا و تصویر جلسه
حتما بخوانید : تلویزیون شهری چیست ؟ | کاربرد ها و انواع نمایشگر های شهری
سیستمهای کنفرانس سیمی
سیستم های کنفرانس سیمی از سیگنال های دیجیتال یا آنالوگ برای انتقال جریان صوتی توسط کابل ها استفاده میکنند. چنین سیستمهای کنفرانسی برای نصب های ثابت مناسبتر است.
ویژگی های سیستم های کنفرانس سیمی:
- افزایش ثبات عملیاتی در مقایسه با سیستم های بی سیم
- محافظت قابل اعتماد در برابر تداخل
- هزینه پایین تر در مقایسه با سیستم های کنفرانس بی سیم
- نیاز به نصب حرفه ای در مرحله طراحی اتاق کنفرانس
- قابلیت افزونگی (برای مثال در سیستم های چندرسانه ای)
سیستمهای کنفرانس بی سیم
در سیستمهای کنفرانس بیسیم از Wi-Fi یا سیگنال مادون قرمز برای ارسال سیگنال استفاده میشود.
در صورتی که نمیتوانید در سالن کابل نصب کنید سیستمهای کنفرانس بی سیم بسیار عالی هستند. سیستمهای کنفرانس از این نوع اغلب از طرف شرکتهای کرایه ای در دسترس هستند.
سیستمهای کنفرانس بی سیم در موارد زیر استفاده میشوند:
- برای تجهیزات سریع اتاق یا استفاده متناوب از سیستم در اتاقهای مختلف
- در اتاقهایی که تعمیرات، کابل کشی و غیره نامطلوب است
از مضرات سیستم های کنفرانس بی سیم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- قیمت بالا
- احتمال قطعی دستگاه (تجهیز سیستم با حفاظت بالا فقط توسط تولید کنندگان تجهیزات برجسته ارائه میشود)
- نیاز به شارژ باتری دستگاهها
میکروفن کنفرانسی چیست؟
میکروفونهای کنفرانسی منبع تغذیه جداگانه دارند و در دو نوع سیمدار و بیسیم در بازار وجود دارد که برای اجاره میکروفون کنفرانسی بیشتر میکروفونهای سیمدار مورداستفاده قرار میگیرد.
میکروفونهای کنفرانسی دو نوع ساده و دیجیتال دارند نوع ساده فقط یک دکمه دارد که با لمس آن میکروفون بهراحتی روشن میشود و میتوان شروع به صحبت کرد. نوع دیجیتالی آن چند قابلیت دیگر دارد. در نوع دیجیتال میتوان صدا را ضبط کرد و به میکروفونهای دیگر پیام داد و غیره. بعضی از این میکروفونها صفحه لمسی نیز دارند.
در قسمت قبل گفتیم که میکروفونها در سالن در دو نوع کاربر و رئیس قرار میگیرد. میکروفون رئیس یک قسمت قطع کننده صدا دارد که با فشار دادن آن دکمه تمام میکروفونهای سالن همزمان قطع میشوند.
داخل میکروفونهای کنفرانسی اسپیکر هم دارد و خروجی هدفون نیز تعبیهشده است. اما برای بهبود کیفیت صدا و از بین بردن احتمال فیدبک یا همان صوت کشیدن لازم است سیستم صوتی در سالن وجود داشته باشد تا صدا به همه افراد حاضر در جلسه یا کنفرانس برسد.
حتما بخوانید : راهنمای کامل اجاره دستگاه ترجمه همزمان | کارایی و موارد استفاده
از میکروفون کنفرانسی کجا استفاده میشود؟
این میکروفونها مناسب سالنهای کنفرانس, سمینارها, مجمع شرکتها و همایشها است. در سالنهای کنفرانس و سمینارها بهطور ثابت از سیستمهای کنفرانسی استفاده میکنند. در سیستمهای ثابت یک مرکز کنترل وجود دارد که همهی میکروفونها به آن وصل میشوند. اما برای شرکتهایی که مجمع دارند و اعضای شرکت دورهم جمع میشوند بیشتر این سیستمها را اجاره میکنند.
علاوه بر اجاره روزانه سیستمهای کنفرانسی تیم طراحی گرشا صوت سالن کنفرانس شمارا از صفر تا صد تجهیز میکند.
برای تهیه تمام امکانات یک سالن کنفرانس از قبیل چوب, میز, صندلی, دوربین, مانیتور, سیستم صوتی, میکروفون کنفرانسی و آکوستیک کردن سالن میتوانید با ما تماس بگیرید. تیم ما آماده مشاوره, تهیه سیستمها و تجهیز سالن کنفرانس شما با مناسبترین قیمت است.